DE CE SA ALEGETI SERVICIILE NOASTRE:

De ce sa alegeti serviciile de detectivi privati?

 • Suntem o companie privata, formata din detectivi specializati si atestati, care, prin activitati specifie de investigare, si supraveghere, in conditiile legii, studiaza si cerceteaza cazul dvs asigurand in primul rand confidentialitatea investigatiei;
 • Clientul este singurul beneficiar al informatiilor solicitate si obtinute de catre echipele noastre;
 • Oferim servicii eficiente si prompte in rezolvarea fiecarui caz, fie de natura juridica sau privata;
 • Avem ca instrumente de lucru cunoasterea, pregatirea, dotarea specifica si experienta necesare pentru a putea rezolva cele mai complexe cazuri;
 • Ne desfasuram activitatea atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate.
 • Suntem la dispozitia clientului 24 ore din 24;
 • Oferim consultanta gratuita atat inaintea preluarii cazului cat si in timpul desfasurarii investigatiei / filajului / supravegherii;
 • Clientii nostrii sunt tratati intotdeauna cu respect si intelegere;
 • Disponibilitate imediata;
 • Predarea probelor solicitate de catre beneficiar la termenul prestabilit.
 • Scopul nostru este aflarea adevarului in cauzele pentru care am fost angajati;

detectivi privati

Aveti ocazia sa aflati mai multe despre AGENTIA DE INVESTIGATII SI CONSULTING „Agentia Heraclis”, accesand informatiile publicate în acest site, pentru a cunoaste si a beneficia de serviciile noastre de detectivistica privata.

Va multumim ca ne-ati vizitat si va invitam sa apelati la noi pentru a fi siguri ca orice solicitare din partea dumneavoastra va fi receptata si solutionata cu profesionalism.

Detectivii particulari din agentie sunt profesionisti, în special prin faptul ca au lucrat în structuri de informatii ale statului si apoi au sustinut examenul de atestare ca detectivi particulari.

Agentia noastra este înregistrata la Registrul Comertului sub numarul J17/533/2009, având codul fiscal numarul RO25492693 si LICENTA DE FUNCTIONARE Nr. 312.805, emisa de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMÂNE.

licenta-IGPR-detectiv

A fost înfiintata în anul 2009, este membra a Asociatiei Nationale a Detectivilor din România si este înscrisa în evidenta Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ca operator cu astfel de date, la nr. 017239.

membru-ANDR-large

Agentia s-a specializat în implementarea si administrarea unui sistem de protejare a intereselor comerciale ale agentilor economici si ale persoanelor fizice.

Personalul agentiei este format din profesionisti în arta investigatiei cu experienta în acest domeniu. De la infiintare pâna în prezent, agentia a abordat o gama larga de domenii, care va sunt prezentate în meniul „Servicii”.

 

Traducere:
Contact Rapid

 

Suna un detectiv acum

Romana+4(0)786-528-833


English +4(0)744-853-430


 SUNA 


 Call 


Trimite un e-mail

office@heraclis.ro


 EMAIL