Firma de Detectivi Privati in Bucuresti

Cautati o agentie de detectivi privati profesionisti? HeraClis – Detectivi Bucuresti ofera servicii de filaj si investigatii pe tot teritoriul tarii si in strainatate, program 24/7.

detectiv particular suprinde imagini de interes pe camera foto

Detectivi Bucuresti

Nivelul ridicat de profesionalism este o caracteristica importanta a detectivilor nostri, indiferent de complexitatea cazurilor. Apelati-ne cu incredere!

Angajatii agentiei de detectivi particulari HeraClis Galati, avand experienta acumulata de-a lungul timpului, au reusit sa solutioneze 99% din cazuri cu succes, intr-un interval de timp scurt.

Datorita flexibilitatii noastre si a posibilitatii de acoperire a judetului Ilfov, Heraclis este firma de care aveti nevoie pentru rezolvarea cazurilor dumneavoastra.

Contactati chiar acum HeraClis – Detectivi Bucuresti si un investigator licentiat va va sta la dispozitie cu raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra.

99%
Rata de Succes
9999+
Zile Lucrate
15+
Ani de Experienta
97%
Clienti Multumiti

De ce HeraClis – detectivi Bucuresti?

Detectivii privati licentiati din agentia noastra va pot veni in ajutor cu solutii indiferent daca sunteti avocat, societate comerciala, institutie sau persoana fizica.

Pentru detectivii nostri nici un caz nu este prea dificil, rezultatele noastre fiinde cele care vorbesc pentru noi. Daca simtiti ca relatia dumneavoastra cu partenerul nu merge bine, lasati Heraclis – Detectivi Bucuresti sa afle adevarul pentru linistea dumneavoastra.

Toate contractele cu clientii nostri sunt confidentiale, deci partenerul nu va afla daca ati angajat sau nu un detectiv. Nivelul ridicat de profesionalism este o caracteristica importanta a detectivilor nostri indiferent de cazul dumneavoastra. Apelati-ne cu incredere chiar astazi!

Servicii Oferite de Detectivi Bucuresti

Investigatiile matrimoniale si relationale acopera toate cazurile, de la infidelitate pana la probleme de familie. Discutati cu noi pentru a stabili cum va putem ajuta.

Poligraful este un sistem de testare ce consta in a masura diverse procese fiziologice si indica daca o persoana spune adevarul despre un eveniment, persoana, etc.

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a asigura profitabilitatea, securitatea si eficienta unei afaceri este obtinerea informatiilor ce va ajuta sa luati decizii obiective.

Daca aveti nevoie sa gasiti un martor, sa recuperati sau sa obtineti inregistrari, sa descoperiti bunuri tainuite sau sa folositi filajul, agentia de detectivi HeraClis este solutia.

Uneori, pentru rezolvarea unei investigatii si a proba adevarul, este necesar sa se foloseasca supravegherea sub acoperire. Agentia HeraClis are echipe de detectivi foarte capabili, care se pot adapta la toate situatiile posibile.

Identificam persoane disparute in Romania sau strainatate. Aveti doar un nume, un telefon sau o adresa? Experienta, resursele si abilitatile noastre ne permit sa gasim orice persoana, cu informatii minime.

Pretul angajarii unui detectiv privat

Atunci cand cauti cel mai bun pret detectiv particular, iti recomandam sa tii cont de toate detaliile cu privire la serviciile pe care un detectiv sau o echipa de detectivi le ofera.

Detectivii privati au mai multe functii foarte importante care sunt diferite de serviciile pe care un avocat le ofera si acest lucru poate sa implice mai multe costuri. Pentru a pune un pret corect, detectivul va analiza toate datele din dosar si toate nevoile clientului, astfel incat sa poata stabili un pret corect. Datorita diversitatii serviciilor pe care detectivii privati le ofera, foarte multi avocati ii tin aproape pe anchetatorii privati si chiar lucreaza cu ei destul de des. Unele dintre cele mai bune utilizari ale investigatorilor privati includ localizarea persoanelor, localizarea lucrurilor, monitorizarea proprietatii intelectuale, revizuirea dovezilor electronice, reconstruirea istoricului etc.

Localizare Persoane

In acest sens, este foarte posibil ca un avocat sa localizeze persoane pentru a furniza informatii pentru un proces. In alte situatii, detectivii pot avea nevoie sa localizeze persoanele care se ascund de fortele de ordine din cauza comportamentului inadecvat. Cu toate acestea, detectivii privati pot fi angajati si pentru a ajuta ca membrii familiilor sa se reuneasca. Investigatorii pot ajuta si la localizarea persoanelor pentru ca avocatii sa intervina, sa investigheze si sa ofere informatii.

Localizare Lucruri

Detectivii privati pot fi angajati cu scopul de a gasi lucruri/bunuri si nu oameni. Partenerii de afaceri sau partenerii de viata pot ascunde active pentru ca cealalta persoana sa nu-si primeasca partea. Se poate intampla ca un avocat sa aiba nevoie de salarii sau de contul bacar al unor persoane sau chiar sa opreasca sume de bani si sa sechestreze bunuri. Detectivul privat poate accesa baze de date speciale cu scopul de a gasi active de valoare si conturi bancare, inregistrari de nave/aeronave/auto, proprietati imobiliare si alte astfel de informatii.

strada in braila supravegheata de o echipa de detectivi particulari
detectiv particular priveste prin obiectivul unui aparat foto

HeraClis – Detectivi Bucuresti

Experienta acumulata de-a lungul timpului precum si flexibilitatea preturilor, in functie de complexitatea cazurilor, ne recomanda ca fiind printre cei mai buni detectivi din Bucuresti si nu numai. Agentia de detectivi Heraclis ofera servicii profesionale, la preturi accesibile.