Detectivi Privați în Constanța

Cautati o firma de detectivi privati în Constanța? Agenția de detectivi profesioniști HeraClis ofera servicii de filaj si investigatii în România și strainatate, program 24/7.
Agentia de detectivi privati HeraClis

Detectivi Constanța

Angajatii agentiei de detectivi particulari HeraClis, avand experienta acumulata de-a lungul timpului, au reusit sa solutioneze 99% din cazuri cu succes, intr-un interval de timp scurt.

Consultatie gratuita

Va rugam sa ne contactati cu incredere. Consultatii gratuite.

Detectivi Profesionisti

Echipa noastra este formata doar din detectivi atestati de MAI.

Confidentialitate Absoluta

Va garantam ca informatiile nu vor fi divulgate fara acordul clientilor .

17+ Ani de Experienta

Firma de detectivi HeraClis a fost infiintata in anul 2007.
detectiv privat in Constanța surprinde o imagine de interes pentru client
Datorita flexibilitatii noastre si a posibilitatii de acoperire a municipiului Constanța, Heraclis este firma de care aveti nevoie pentru rezolvarea cazurilor dv. Nivelul ridicat de profesionalism este o caracteristica importanta a detectivilor nostri, indiferent de complexitatea cazurilor. Apelati-ne cu incredere!
detectiv privat in Constanța in timp ce filmeaza cu o camera foto

Servicii Oferite

Investigatii Economice

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a asigura profitabilitatea, securitatea si eficienta unei afaceri este obtinerea informatiilor.

Investigatii Conjugale

Investigatiile matrimoniale si relationale acopera toate cazurile, de la infidelitate pana la probleme de familie. Discutati cu noi pentru a stabili cum va putem ajuta.

Test Poligraf

Poligraful este un sistem de testare ce consta in a masura diverse procese fiziologice si indica daca o persoana spune adevarul despre un eveniment, persoana, etc.

Filaj

Filajul este un instrument de investigare puternic, folosit pentru a monitoriza si demasca activitatea unei persoane, a unui grup de persoane, locatie, etc.

Investigatii Juridice

Daca aveti nevoie sa gasiti un martor, sa recuperati sau sa obtineti inregistrari, sa descoperiti bunuri tainuite sau sa folositi filajul, agentia de detectivi HeraClis este solutia.

Meseria de Detectiv Privat

In general detectivii lucreaza singuri, dar pot lucra in echipa in timp ce efectueaza filajul. O mare parte din munca implica confruntare, astfel incat activitatea de investigatii poate fi stresanta si periculoasa. Unele situatii, cum ar fi anumite misiuni ca garda de corp pentru clienti corporativi sau celebritati, solicita ca detectivul sa fie inarmat. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, o arma nu este necesara, deoarece scopul principal al detectivilor este colectarea informatiilor, nu aplicarea legii.
Proprietarii agentiilor de investigatii au un stres suplimentar din partea clientilor exigenti si, uneori, suparati. Detectivi Constanța lucreaza deseori la ore neregulate, deoarece trebuie sa efectueze filaj si sa contacteze oamenii in afara programului normal de munca. Acestia pot lucra dimineata devreme, seara tarziu, in  weekenduri si de  sarbatori. In plus, este posibil sa fie nevoiti sa lucreze in aer liber sau dintr-un vehicul, pe orice fel de vreme.
Coruptia, necinstea si frauda sunt unele dintre cele mai frecvente rele din lumea noastra si cu totii suntem vulnerabili la intentiile malefice ale oamenilor. Scopul tau ar trebui sa fie cel de a minimizam riscurile impotriva oricarui act perturbator din partea persoanelor care se afla in jurul tau si cu care lucrezi, motiv pentru uneori este nevoie sa lucrezi cu un detectiv. Experienta profesionala si spiritul exceptional al detectivilor privati te asigura ca vei afla totul despre persoana sau persoanele vizate.
F.A.Q.

Intrebari Frecvente

De ce sa aleg detectivii din agentia HeraClis?
Pentru detectivii nostri nici un caz nu este prea dificil, rezultatele noastre fiinde cele care vorbesc pentru noi. Daca simtiti ca relatia dumneavoastra cu partenerul nu merge bine, lasati Heraclis – Detectivi Constanța sa afle adevarul pentru linistea dumneavoastra.
Toate contractele cu clientii nostri sunt confidentiale, deci partenerul nu va afla daca ati angajat sau nu un detectiv. Nivelul ridicat de profesionalism este o caracteristica importanta a detectivilor nostri indiferent de cazul dumneavoastra. Apelati-ne cu incredere chiar astazi!
Detectivii privati licentiati din agentia noastra va pot veni in ajutor cu solutii indiferent daca sunteti avocat, societate comerciala, institutie sau persoana fizica.
logo detectivi HeraClis
logo detectivi Hidra
logo detectivi DiPi
logo detectivi Reflector